Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Prachtige gazons groot en klein

aangelegd door Gernell Hoveniers

Een gezond gazon geeft je tuin het hele jaar door kleur. Bij Gernell Hoveniers zorgen we graag voor een prachtig gazon, of het nu met zaaien of graszoden is. Ons machinepark bestaat uit gespecialiseerde machines voor het zaaien en aanleggen van gazons in tuinen. Kun jij niet wachten tot het graszaad ontkiemt en groen kleurt, dan zijn graszoden een geweldig alternatief. Vooral voor gazons tot 250 m² zijn graszoden een snelle en effectieve oplossing. Bij Tuincentrum Gernell hebben we graszoden van eigen kweek. Met plezier leggen wij ze in jouw tuin en geven je tips voor het onderhoud.

Gezaaid gazon of graszoden

Kies je voor een gezaaid gazon, dan zorgt ons hoveniersbedrijf voor het eerste onderhoud. We maaien het gras twee keer en behandelen het tegen onkruid. Na ongeveer twee weken is je gezaaide gazon beloopbaar. Heb je een enthousiaste hond of jonge kinderen, dan is het beter als je nog wat langer wacht met het betreden van je gazon.

Bevalt het onderhoud door Gernell Hoveniers je goed, dan kunnen we dat ook vaker voor je verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld wekelijks het gazon maaien. Ook voor onderhoudsklussen als het snoeien van bomen of het scheren van een heg kun je contact met ons opnemen. Je bepaalt zelf hoe vaak we bij je langskomen voor onderhoud of laat de frequentie aan ons over.