Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Over ons

De historie van Gernell Hoveniers

Gernell Hoveniers is in 1990 ontstaan vanuit Tuincentrum Gernell, dat inmiddels al ruim 40 jaar is gevestigd op de grens van Lemmer (Zuid-Friesland) en Rutten (Noordoostpolder). Gerard en Nell van der Avoird zijn de grondleggers. Dochter Rosalie heeft al jong interesse in het tuincentrum en wanneer ze een relatie krijgt met hovenier Marc de Graaf komt alles samen. Inmiddels hebben Rosalie en Marc beide bedrijven overgenomen, waarbij Rosalie verantwoordelijk is voor het tuincentrum en Marc voor het hoveniersbedrijf.

Sterk in ontwerp, aanleg, beplanting en onderhoud

Gernell Hoveniers is sterk in ontwerp, aanleg, beplanting en onderhoud van tuinen. Vijveraanleg is een van onze specialiteiten. Wil jij een nieuwe tuin of wil jij je bestaande tuin renoveren (link naar tuinrenovatie), neem dan contact op met Gernell Hoveniers en we maken graag een afspraak om jouw wensen te bespreken.

Gernell Hoveniers is Erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om de kneepjes van het vak van hovenier door te geven aan de volgende generatie en begeleiden daarom studenten die een BBL-traject volgen. Ook werken bij Gernell Hoveniers? Bekijk onze vacatures en reageer! Als vakspecialist zijn wij aangesloten bij Tuinkeur, dat staat voor service en nazorg.