X

Kom je bij ons werken?

We zoeken jou!

Gernell Hoveniers is vanaf 2011 actief in de Noordoostpolder en Zuid-Friesland. Als professioneel hoveniersbedrijf streven wij altijd naar de beste service en kwaliteit voor onze klanten en een plezierige werkomgeving en sfeer voor onze werknemers. Daarom zoeken wij:

Een vrolijke stratenmaker m/v. 32 tot 38 uur

Wie ben jij?
Ben jij de koning van het afschot en zie jij je waterpas als je grootste vriend? Dans jij met de trilplaat en hou je van strakke lijnen? En vind je het geen probleem om naast het plaatsen van de mooiste sierbestrating diverse hovenier werkzaamheden uit te voeren? Of ben je een hovenier die graag bestrating plaatst?

Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat ga je doen?
Naast het plaatsen van sierbestratingen in diverse tuinen, ondersteun je de hoveniers bij hun werk. Je komt te werken in een klein en gezellig team, waarin we in vaste teams van twee werken. Naast een passie voor ons vak hebben we ook een passie voor een goed geplaatste flauwe grap.

 

Verder zijn wij op zoek naar:

 

Leerling hovenier BBL M/V 32 uur (naar gelang je opleiding)

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding als hovenier, of gaat die volgen. Je wilt het vak in de praktijk leren. Je hebt humor. Je wilt graag je kennis verbreden over de verschillende facetten van het vak en bent niet bang om vragen te stellen, of een foutje te maken. Communiceren met de klant is voor jou geen probleem.

Wat ga je doen dan?

Bij ons loop je mee met een vakbekwaam hovenier tijdens alle werkzaamheden die voorkomen.

Je wordt ingezet bij zowel tuinaanleg als onderhoud, zodat je kunt ontdekken wat je het leukst vindt om te doen.

Je leert in de praktijk verschillende facetten van de tuinaanleg en onderhoud, door ze zelf uit te voeren leer je uiteindelijk het meest!

 

Meewerkend of zelfstandig hovenier onderhoud M/V 16-38 uur

Door groei in het aantal klanten waarvoor wij jaarrond / seizoensmatig / eenmalig onderhoud uitvoeren zoeken wij een vaste kracht.

Wie ben jij?

Vrolijk is een understatement voor je en je concurreert met de fluitende vogels voor de beste melodie.

Je weet wat je doet als het om snoeien gaat, kan zelfstandig onderhoud kan doen en correct met de klant kan communiceren. Je geeft aan wat (extra) werkzaamheden kunnen zijn en kan dit met de klant en planning overleggen, zodat het ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Wat ga je doen

Tuinonderhoud😉

Denk jij de ideale collega voor ons te zijn? Stuur dan je motivatie en CV en een leuke foto/ video van het werk waar jij supertrots op bent naar marc@gernell.nl