X

Het ontwerp van uw tuin is maatwerk. Uw groene paradijs past bij u, bij uw woning, bij de omgeving en bij uw wensen voor het gebruik van de tuin. Wilt u een groot terras, veel speelgroen of planten die in de verschillende seizoenen bloeien? Wilt u de hele tuin of een deel aanpassen? Gernell Hoveniers denkt graag mee met het ontwerpen van uw droomtuin.

Onze aanpak voor het ontwerpen van uw tuin

Oriënterend gesprek
We komen bij u thuis voor een oriënterend gesprek. We bekijken de situatie ter plaatse en bespreken uw wensen en ideeën. Na uw opdracht voor het ontwerpen van de tuin meten we de tuin in.

Eerste ontwerp
Aan de hand van ons eerste ontwerp krijgt u een goed beeld hoe uw tuin eruit komt te zien. We bespreken het ontwerp en passen dit waar nodig aan.

Definitief ontwerp
Samen met het definitieve ontwerp laten we u het beplantingsplan zien en krijgt u een offerte met een planning.

Aan het werk
Na uw goedkeuring op onze offerte gaan we aan de hand van het definitieve ontwerp aan werk met de aanleg van uw tuin. Binnen de planning gaan we voor het mooiste resultaat.

Ontwerp laten maken voor tuinen in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

Wilt u een ontwerp laten maken voor uw tuin?  Bekijk eerst verschillende ontwerpen in ons portfolio of maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek.