X

Uw tuin groeit en bloeit en verlangt daardoor regelmatig onderhoud. Snoeien, maaien, onkruid wieden, bemesten… als u het hele jaar door van uw tuin wilt blijven genieten moet er onderhoud plaatsvinden.
 

Heeft u geen groene vingers of ontbreekt de tijd of de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden? Gernell Hoveniers helpt u graag. Dat kan op regelmatige basis het hele jaar rond of enkele keren per jaar; bijvoorbeeld bij het begin en einde van het groeiseizoen.

 

Onderhoud voor uw tuin

1. Voor- en najaars abonnement
Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd. We snoeien heesters en bomen en ruimen afgevallen blad. We maken de borders onkruidvrij en bemesten vaste planten en gazon. Dit abonnement kan worden uitgebreid naar 4 x per jaar onderhoud.

2.  Bedrijfs abonnement
Het groen rond uw bedrijfspand moet een verzorgde, gastvrije entree vormen voor medewerkers en bezoekers. Bij het bedrijfsabonnement verwijderen we – in het groeiseizoen – maandelijks vuil en onkruid. Indien van toepassing maaien we wekelijks het gras. In het voor- en najaar  voeren we grondig onderhoud uit.

3. Tuinonderhoud op offerte basis
Uiteraard kunnen wij een passende offerte maken voor het onderhoud van uw tuin of rondom uw bedrijfspand. We komen van te voren vrijblijvend een keer langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan kunnen we dan een offerte voor u samen stellen.

 

Tuin onderhoud in de omgeving van Lemmer of Emmeloord

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.
 

Wilt u het onderhoud van uw tuin of groen rond uw bedrijfspand uitbesteden?  Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.