X

Bij het maken van een ontwerp voor uw tuin hoort ook een plan voor de beplanting. 
Iedere tuin is uniek. Ligt uw tuin op het noorden of het zuiden, is de grond droog of juist nat? Bestaat de bovenlaag van uw tuin uit woudgrond, klei, zand of veen en staat er veel of weinig wind in uw tuin?
De situatie van uw tuin bepaalt voor een belangrijk deel welke planten het best tot hun recht komen.
 

De hoveniers van Gernell Hoveniers weten door opleiding en ervaring welke planten er op welke plek in uw tuin geplaatst kunnen worden. Met ons advies en uw persoonlijke smaak ontstaat een goed plan voor de beplanting van uw tuin. We kennen 3 soorten beplantingsplannen:

 

Beplantingsplannen

1. Uitgebreid beplantingsplan
Uw tuin wordt ingemeten zodat de grootte van het te beplanten oppervlak en de ligging van de border ingetekend kan worden. U ontvangt een plantenlijst en een plattegrond waar de plaatsen van de verschillende planten in aangegeven zijn.

2. Beperkt beplantingsplan
Uw tuin wordt ingemeten zodat de grootte van het te beplanten oppervlak en de ligging van de border(s) ingetekend kan worden. Er wordt een plantenlijst opgesteld. Wij bepalen ter plekke waar de planten precies komen te staan. Na uw goedkeuring wordt er geplant.

3. Vrije hand van de hovenier
Na een oriënterend gesprek vullen wij een aanhanger met beplanting en zetten deze uit in uw tuin. Na uw goedkeuring wordt er geplant.

Garantie op tuinplanten
Gernell hoveniers biedt u garantie op alle levende materialen gedurende het eerste groeiseizoen.

 

Tuinbeplanting in de omgeving van Lemmer of Emmeloord

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u weten welke planten in uw tuin het beste tot hun recht komen?  Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

 

Bekijk hier enkele tuinbeplanting voorbeelden die wij gerealiseerd hebben