X

Een tuin waarvan u het hele jaar van kunt genieten en waar u zich thuis voelt, dat is ons doel.  Overweegt u de aanleg of de aanpassing van uw tuin?
Wij denken graag met u mee.
Of u nu gaat voor een kindvriendelijke of juist een hele strakke tuin; op basis van uw ideeën en budget gaan we voor het mooiste resultaat.

Kennis en ervaring in tuinaanleg

Gernell is erkend hovenier heeft alle kennis en ervaring in huis om uw tuin vakkundig aan te leggen. Van vijverbouw tot het bestraten van uw tuin. Van het plaatsen van schuttingen en gemetselde tuinmuren tot het adviseren van de juiste tuin beplanting of de aanleg van verlichting en beregeningsinstallaties.

Nieuw of bestaand tuinontwerp

Ook als u een ontwerp heeft laten maken door een tuinarchitect of een tuinontwerpbureau kunnen wij zorgdragen voor  de perfecte uitvoering ervan.

Onze aanpak

Samen met u bespreken we uw plannen tot in detail.  We bekijken de huidige situatie van uw tuin. We beoordelen uw wensen en adviseren op basis van onze ervaring. We beschrijven nauwkeurig welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren zodat u duidelijk inzicht krijgt in de kosten en tijdsduur van ons plan. U geeft ons akkoord om de werkzaamheden uit te voeren.

Aan de slag

Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de tuinaanleg aanwezig zijn. Tijdens de werkzaamheden houden wij graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat.

 

Tuin aanleg in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

Zoekt u een goede hovenier voor de aanleg van uw tuin?  Maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte
 

Tuinaanleg aan het water

Kijk hier voor de tuin aanleg projecten die we gerealiseerd hebben.