X

Een slechte schutting, verzakte bestrating of verouderde beplanting? Bomen die inmiddels zo hoog zijn gegroeid dat ze het licht op uw terras wegnemen? Misschien is de tuin aangelegd naar de smaak van de vorige bewoners of groeit het onkruid harder dan de bloemen?
 

Tijd voor een tuinrenovatie!

Het voordeel van een tuinrenovatie door Gernell Hoveniers is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen. Met het behouden van de goede elementen in uw tuin en het verbeteren van slecht onderhouden onderdelen, wordt uw tuin weer echt een plek om te genieten. Uw tuin kan met een kleine ingreep al een hele metamorfose ondergaan. Een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en het vervangen of aanvullen van beplanting kan het verschil betekenen tussen genieten en irriteren.

Afhankelijk van de grote van de ingreep maken we een tuinschets of een tuinontwerp. Hiermee krijgt u vooraf duidelijk inzage hoe de gerenoveerde tuin eruit gaat zien en welk budget daarvoor nodig is. We bespreken ook het opvolgend tuinonderhoud met u zodat de gedane investering in stand gehouden wordt.

 

Tuinrenovatie in de omgeving van Lemmer of Emmeloord

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

 

Overweegt u de renovatie van uw tuin?  Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.