X

Bij een mooie tuin hoort een goede bestrating. Wij zorgen graag voor een perfect uitgevoerd terras of tuinpad zonder kuilen, hobbels en onkruid. Daar geniet u jarenlang van.

Gernell Hoveniers kan u adviseren over het gebruik en de toepassing van de verschillende bestratingsmaterialen zoals natuursteen, klinkers, sierklinkers, grindtegels en tegels. U kiest de materialen en kleuren voor uw (sier) bestrating en wij maken in overleg met u een mooi ontwerp.

We werken samen met verschillende leveranciers van bestratingsmateriaal. Bij een leverancier in uw omgeving kunt u zelf uw materiaal bekijken.  Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, want plaatjes uit een folder kunnen nog wel eens verschillen met de werkelijkheid.

 

De aanleg van uw straatwerk

Wij zorgen voor een juiste opbouw van de ondergrond, en een correcte verwerking van de materialen. Uw straatwerk heeft hierdoor een lange levensduur zonder ongemakken.

 

Wij hebben ervaring in het uitvoeren van nieuwe bestrating, maar ook voor her bestraten en onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook kunnen we de bestrating voor u invoegen zodat onkruid geen kans meer krijgt.

 

Tuin bestrating in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u bestrating aanleggen of  onderhouden? Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.

 

Tuin bestrating

Bekijk hier enkele voorbeelden van Tuin bestrating