X

Een gazon in uw eigen tuin is heerlijk. Met een gazon creëert u ruimte in de tuin. De kinderen kunnen heerlijk spelen en u heeft een plekje om lekker languit te luieren in de zon. Gernell Hoveniers helpt u graag bij de aanleg van uw gazon. 
 

De beste tijd voor de aanleg van een gazon

De beste tijd voor de aanleg van een gazon is tussen half maart en begin juni of tussen half augustus en half oktober. Daarbij is er de keuze om een gazon te zaaien of om graszoden te leggen. Vooral voor grotere tuinen kan het lonen om het gazon in te zaaien. Een nieuw gazon aanleggen is vakwerk. Wij zorgen bij de aanleg van een nieuw gazon dat de ondergrond schoon, gezond en geëgaliseerd is. Het resultaat is een strak gazon waar u lang van kunt genieten.
 

Onderhoud van uw gazon

Een gazon vraagt onderhoud. Regelmatig maaien, besproeien en bemesten horen erbij.  Bij het aanleggen van uw gazon krijgt u van ons uitgebreid advies over het onderhoud. En komt u zelf niet toe aan het tijdig bemesten of verticuteren van uw gazon? U kunt deze werkzaamheden aan ons uitbesteden. We komen dan een paar keer per jaar het gazon bemesten en desgewenst verticuteren of beluchten zodat uw gazon er altijd mooi bij staat.

 

Gazon aanleggen in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de aanleg of het onderhoud van uw gazon.
 

Gazon Lemmer

Bekijk hier enkele voorbeelden van het aanleggen van gazons.