X

Beplanting in binnenruimtes brengt sfeer en kan de luchtkwaliteit van de leef- of werkomgeving aanzienlijk verbeteren.  Gernell Hoveniers kan ook voor uw huis of kantoor de beplanting leveren of verzorgen.

 

Onderhoud van de binnenbeplanting

Het vakkundig en consequent uitvoeren van onderhoud is van groot belang voor de uitstraling van uw binnenbeplanting. Gernell Hoveniers kan het onderhoud volgens een vooraf gemaakt plan voor u doen. Denk aan het geven van water en voeding, het afnemen en schoonspuiten van de planten en het snoeien en het uitvoeren van ziekte- en ongedierte bestrijding.

 

Hydrocultuur planten

Wilt u binnenbeplanting die weinig onderhoud nodig heeft? Denk dan eens aan hydrobeplanting. Deze vorm van interieurbeplanting werkt niet met potgrond, maar met hydrokorrels. Een meter geeft daarbij precies aan wanneer en hoeveel water de plant nodig heeft. Ook de bemesting is eenvoudig te regelen. Daardoor kan met weinig onderhoud de kwaliteit van hydrocultuur planten hoog blijven.

 

Ruimtes tijdelijk inrichten met beplanting

Heeft u een bijeenkomst met klanten of zakenrelaties? Bent u met uw bedrijf aanwezig op een beurs of tentoonstelling? Wij verzorgen ook de tijdelijke inrichting van ruimtes met passende beplanting.

 

Binnenbeplanting in de omgeving van Lemmer of Emmeloord

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u planten voor kantoor of huis aanschaffen of wilt u onderhoud voor uw binnenbeplanting? Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies.