X

Natuurlijk wilt u dat het groen rond uw bedrijf of instelling er tegen een betaalbare prijs het hele jaar door verzorgd bij ligt. Gernell Hoveniers verzorgt bij grote en kleine bedrijven, scholen en instellingen het onderhoud van het groen. We hebben verschillende mogelijkheden om het onderhoud aan het groen rond uw bedrijf of instelling betaalbaar en goed uit te voeren.

 

Onderhoud op afspraak

Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij uw groen onderhouden. U kunt ons gewoon een email bericht sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud in en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

 

Onderhoud op offerte-basis

Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken. We komen vrijblijvend langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan maken we een offerte maken voor het eenmalig of periodiek onderhouden van het groen rondom uw bedrijfspand.

 

Voor- en najaarsabonnement

Bij dit abonnement onderhouden we het groen rond uw bedrijf twee maal per jaar, in het voor- en het najaar. We snoeien heesters en bomen, bemesten de grond, ruimen afgevallen blad, maken onkruidvrij en kunnen eventueel alle vaste planten scheuren.

 

Kwartaal abonnement

Het voor- en najaars abonnement kan worden uitgebreid naar 4 keer per jaar. We komen twee keer extra in het groeiseizoen. hierbij worden de bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen gesnoeid.

 

Jaarrond abonnement

Wij zijn er maandelijks in het groeiseizoen om vuil te verwijderen. Een voor- en najaarsbeurt wordt uitgevoerd. Het gazon wordt wekelijks onderhouden. Deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven, zodat de tuin het hele jaar rond een representatieve uitstraling heeft.

 

Onderhoud van het bedrijfsgroen in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.
Zoekt u een goede hovenier voor het onderhoud van uw groen?  Maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.