X

Gernell is erkend hovenier heeft alle kennis en ervaring in huis om de groenruimte rond uw bedrijf of instelling vakkundig in te richten. Van het aanleggen van een gazon, het planten van bomen en struiken, het plaatsen van vijvers, het bestraten van uw bedrijfsterrein tot het aanleggen van parkeerplaatsen, straatverlichting en beregeningsinstallaties.

 

Balans tussen bestrating en groen

We houden al bij het maken van een ontwerp rekening met het aantal bezoekers en medewerkers/bewoners. We zorgen voor een goede balans tussen bestrating en groen en creëren de meest ideale route naar de entree van uw gebouw. We bekijken waar het beste de verlichting kan worden geplaatst en hoe het groen een rol kan spelen bij inbraakpreventie. Ook houden we er met het maken van een plan rekening mee dat het onderhoud in de toekomst beperkt zal blijven.

 

Nieuw of bestaand tuinontwerp

Wij zorgen graag voor een goed ontwerp van het groen rond uw bedrijf. Maar ook als u een ontwerp heeft laten maken door een tuinarchitect of een tuinontwerpbureau kunnen wij zorgdragen voor  de perfecte uitvoering ervan.

 

Onze aanpak

Samen met u bespreken we uw plannen tot in detail.  We bekijken de huidige situatie van het terrein rond uw bedrijf of instelling. We beoordelen uw wensen en adviseren op basis van onze ervaring. We beschrijven nauwkeurig welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren zodat u duidelijk inzicht krijgt in de kosten en tijdsduur van ons plan. U geeft ons akkoord om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Aan de slag

Tijdens de werkzaamheden houden wij graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen.

 

Aanleg van groen voor bedrijven in de omgeving van Lemmer of Emmeloord?

Gernell Hoveniers werkt in een ruime straal rondom Lemmer zodat wij u in een groot deel van de Noord Oost Polder en Zuid-Friesland van dienst kunnen zijn.
Zoekt u een goede hovenier voor de aanleg van uw bedrijfsgroen?  Maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.